Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
EFT PRISPEVKI

ČUSTVENA TEŽA DENARJA

Katja D. Katja D.
Datum 01.03.2024
DOMOV > EFT PRISPEVKI > ČUSTVENA TEŽA DENARJA

Denar je sveta vladar. Denar je umazan. Denarja ni dovolj. Denar te pokvari. Denar ni pomemben. Za denar je potrebno garati. Ta in podobna prepričanja so bolj ali manj vtkana v vsakega od nas. Denar je tabu tema. Koliko zaslužiš? Koliko znaša tvoj kredit? Koliko imaš prihrankov? Se na sodišču prepirate glede denarja? Si bil/a ogoljufan/a?


Večina ljudi se izogiba pogovorov o denarju, ker so čustveno naporni in hitro peljejo v prepir. O njem se ne pogovarjamo, če ga imamo malo, ker nas je sram in tudi ne če ga imamo veliko, ker nas je strah, da nam ga bo kdo vzel. In večini gredo prav na živce ljudje, ki se z denarjem hvalijo.


Julija 2018 je Starling Bank objavila študijo, v kateri je bilo ugotovljeno, da so ljudje pridobili več samozavesti v zvezi s financami tako, da so se o tem pogovarjali kot z varčevanjem. Zato smo na enem naših srečanj tapkali naš odnos do denarja, da bi DENARJU ZMANJŠALI ČUSTVENO TEŽO ter pripravili teren za bolj lahkotne pogovore. (zapisala Berta Rebol)


Eno naših srečanj, kjer smo tapkale ČUSTVENO TEŽO DENARJA, si lahko ogledate s klikom na to POVEZAVO


Vsak torek in četrtek ob 20:00 tapkamo za MANJ (čustvene) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE. Skupina je odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridružite kadarkoli. Za tiste, ki se nam ne morete pridružiti v navedenih terminih, so na voljo posnetki, ki so dosegljivi 30 dni. Cena delavnice je 50€ mesečno in velja za tekoči mesec. Če se nam pridružite sredi meseca, boste prejeli posnetke zamujenih srečanj. Plačilo lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo. Po izvedenem plačilu dobite vabilo v Zoom webinar, kamor se je potrebno registrirati. Pridružite se nam lahko tudi če še niste tapkali. Je pa priporočljivo, da si prej pogledate posnetek "Kako tapkamo", ki ga najdete TUKAJ


 KLIKNI ZA NAKUP  



PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
EFT PRISPEVKI
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.