Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
STORITVE

Kaj vam nudim?

Začetna online praktična delavnica - naučimo se tapkanja/metode EFT

Z nakupom Začetne online praktične delavnice boste dobili dostop do šestih posnetkov, na katerih boste izvedeli kaj je tapkanje, kako deluje in kako lahko tapkanje uporabite v vsakdanjem življenju

Na delavnici se boste naučili kako se tapka in uporabe tapkanja na praktičnih primerih: 

  • tapkanje za globino vdiha,
  • tapkanje telesne bolečine oziroma nelagodja,
  • tapkanje nečesa, čemur se ne moremo odreči (sladkarije, kava, cigareti…),
  • tapkanje neprijetnega spomina.

Cena delavnice je 55€

  KLIKNI ZA NAKUP


Individualno tapkanje

Na poti skozi življenje se prav vsi srečamo z različnimi težavami in stiskami, ki jih včasih bolj, drugič manj uspešno rešujemo.  Tapkanje je čudovito orodje za samopomoč pri spopadanju s težavami, ki nam jih prinaša vsakdan.  Včasih pa kljub uporabi tehnike ne zaznamo izboljšanja. Če se vam zdi, da se s svojo težavo vrtite v začaranem krogu, ali da stojite na mestu, je mogoče nastopil čas, da zaprosite za pomoč.  Vabim vas, da skupaj odtapkava v smeri k reševanju vaše težave.  Kot usposobljena izvajalka EFT metode, lahko na vaš problem pogledam drugače. Skupaj se lahko lotiva globljih vzrokov težave in najdeva tiste skrite spomine ali prepričanja, ki vas ovirajo na poti v boljši jutri.

Skupaj lahko tapkava v mojih prostorih na Kančevi 4 v Ljubljani, po Skypu ali telefonu. Svoj termin lahko rezervirate na katja.drobez@energe.si ali 031/388 101.


Naša pisarna
Kančeva 4, Ljubljana
Email naslov
katja.drobez@energe.si
Telefon
031 388 101

Medvedek se boji teme: zgodba za tapkanje z otroki 


Je tudi vašega otroka česa strah, je žalosten, preveč živahen, ne more zaspati? Si želite, da bi ga lahko opogumili, potolažili, umirili? Slikanica, ki je pred vami, vam pri tem lahko pomaga. V njej je predstavljeno tapkanje/metoda EFT. To enostavno, varno in blago tehniko lahko uporabite v vseh naštetih primerih in še mnogih drugih, ko sta otrokova ali vaša čustvena reakcija premočni. Metoda je preprosta za uporabo. Vi in vaši otroci se jo lahko res hitro naučite. Uporabljate jo lahko kjer koli in kadar koli ter jo imate »vedno pri roki«.

Živali v pravljici so se tapkanja naučile od opic v Afriki. Vi in vaši otroci pa se ga lahko naučite ob branju te slikanice.

»V gozdu to zimo nič ni tako, kot je bilo. V zraku je nemir. Mama medvedka in mali medo se letos nista odpravila k zimskemu spanju. Mali medvedek se boji teme in ne more zaspati.Mama medvedka je poizkusila čisto vse, da bi mu pomagala.«


     KLIKNI ZA NAKUP   


PRELISTAJ SLIKANICO      

Online delavnica - Tapkanje za MANJ (ČUSTVENE) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE

Kar vidite v ogledalu, je odsev odnosa, ki ga imate same do sebe. V ogledalu vidite tisto, kar same mislite in čutite o sebi. Razvijanje pozitivnega odnosa do telesa pomeni učenje ljubezni in sprejemanja sebe takšnih, kot smo. Hujšanje je pogosto videno kot rešitev za izboljšanje samopodobe, vendar je ključnega pomena, da se najprej osredotočimo na zdrav odnos do svojega telesa, teža je posledica in ne vzrok.

Vsak torek in četrtek ob 20:00 tapkamo za MANJ TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE.

Skupina bo odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridružite kadarkoli. Za tiste, ki se nam ne morete pridružiti v navedenih terminih, bodo na voljo posnetki.

Cena delavnice je 50€ mesečno. Plačilo lahko izvedete s klikom na to POVEZAVO

Po izvedenem plačilu dobite vabilo v Zoom webinar, kamor se je potrebno registrirati. Vidimo se vsak torek in četrtek ob 20:00 na povezavi, ki jo boste prejeli po mailu. Dan po delavnici boste avtomatsko prejeli še mail z linkom na posnetek.

Kako nam pri izboljšanju telesne samopodobe in hujšanju lahko pomaga tapkanje? 
  • Stres in anksioznost sta pogosta dejavnika, ki lahko vodita do nezdravih prehranjevalnih navad, kot so prenajedanje ali izbirčnost.
  • Tapkanje lahko pomaga zmanjšati čustveni stres, kar omogoča bolj zdrave odločitve glede prehrane in življenjskega sloga. Čustveno prehranjevanje je pogosta težava, ki vpliva na telesno težo.
  • Tapkanje lahko pomaga pri prepoznavanju in obvladovanju čustev, ki vodijo do čustvenega prehranjevanja, kot so dolgčas, osamljenost ali frustracija. Negativna samopodoba in samokritičnost sta pogosta pri ljudeh, ki se borijo s težo. Tapkanje lahko pomaga pri soočanju z negativnimi prepričanji o lastnem telesu in pri spodbujanju bolj pozitivnega in sprejemajočega odnosa do sebe.

V torek 23.1. smo tapkali naš odnos do hrane. Posnetek si lahko ogledate s klikom na to POVEZAVO - uporabite passcode: XW!$i2^2
PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
BLOG
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.