Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
STORITVE

Kaj vam nudim?

Začetna online praktična delavnica - naučimo se tapkanja/metode EFT

Z nakupom Začetne online praktične delavnice boste dobili dostop do šestih posnetkov, na katerih boste izvedeli kaj je tapkanje, kako deluje in kako lahko tapkanje uporabite v vsakdanjem življenju

Na delavnici se boste naučili kako se tapka in uporabe tapkanja na praktičnih primerih: 

  • tapkanje za globino vdiha,
  • tapkanje telesne bolečine oziroma nelagodja,
  • tapkanje nečesa, čemur se ne moremo odreči (sladkarije, kava, cigareti…),
  • tapkanje neprijetnega spomina.

Cena delavnice je 50€

  KLIKNI ZA NAKUP


Individualno tapkanje

Na poti skozi življenje se prav vsi srečamo z različnimi težavami in stiskami, ki jih včasih bolj, drugič manj uspešno rešujemo.  Tapkanje je čudovito orodje za samopomoč pri spopadanju s težavami, ki nam jih prinaša vsakdan.  Včasih pa kljub uporabi tehnike ne zaznamo izboljšanja. Če se vam zdi, da se s svojo težavo vrtite v začaranem krogu, ali da stojite na mestu, je mogoče nastopil čas, da zaprosite za pomoč.  Vabim vas, da skupaj odtapkava v smeri k reševanju vaše težave.  Kot usposobljena izvajalka EFT metode, lahko na vaš problem pogledam drugače. Skupaj se lahko lotiva globljih vzrokov težave in najdeva tiste skrite spomine ali prepričanja, ki vas ovirajo na poti v boljši jutri.

Skupaj lahko tapkava v mojih prostorih na Kančevi 4 v Ljubljani, po Skypu ali telefonu. Svoj termin lahko rezervirate na katja.drobez@energe.si ali 031/388 101.


Naša pisarna
Kančeva 4, Ljubljana
Email naslov
katja.drobez@energe.si
Telefon
031 388 101

Medvedek se boji teme: zgodba za tapkanje z otroki 


Je tudi vašega otroka česa strah, je žalosten, preveč živahen, ne more zaspati? Si želite, da bi ga lahko opogumili, potolažili, umirili? Slikanica, ki je pred vami, vam pri tem lahko pomaga. V njej je predstavljeno tapkanje/metoda EFT. To enostavno, varno in blago tehniko lahko uporabite v vseh naštetih primerih in še mnogih drugih, ko sta otrokova ali vaša čustvena reakcija premočni. Metoda je preprosta za uporabo. Vi in vaši otroci se jo lahko res hitro naučite. Uporabljate jo lahko kjer koli in kadar koli ter jo imate »vedno pri roki«.

Živali v pravljici so se tapkanja naučile od opic v Afriki. Vi in vaši otroci pa se ga lahko naučite ob branju te slikanice.

»V gozdu to zimo nič ni tako, kot je bilo. V zraku je nemir. Mama medvedka in mali medo se letos nista odpravila k zimskemu spanju. Mali medvedek se boji teme in ne more zaspati.Mama medvedka je poizkusila čisto vse, da bi mu pomagala.«


     KLIKNI ZA NAKUP   


PRELISTAJ SLIKANICO      

Delavnice za podjetja

Za področje promocije zdravja na delovnem mestu izvajam tematske EFT delavnice. 

Odtapkajmo stres na delovnem mestu

- 4 urna predstavitvena delavnica
o Vaše zaposlene seznanim z osnovnimi informacijami o metodi EFT, naučim jih kako lahko sami uporabljajo to preprosto in učinkovito metodo samopomoči pri spopadanju s stresom na delovnem mestu.
- 6 x 2 urna srečanja
o Skupinska tapkanja za odpravo stresa na delovnem mestu. Prednost metode je, da o težavah ni potrebno govoriti, kar doda občutek zasebnosti tudi pri delu v skupini sodelavcev. 


Odtapkajmo slabe odnose na delovnem mestu

- 4 urna predstavitvena delavnica
o Vaše zaposlene seznanim z osnovnimi informacijami o metodi EFT, naučim jih kako lahko sami uporabljajo to preprosto in učinkovito metodo samopomoči pri izboljševanju odnosov na delovnem mestu.
- 6 x 2 urna srečanja
o Skupinska tapkanja za izboljšanje odnosov na delovnem mestu. Prednost metode je, da o težavah ni potrebno govoriti, kar doda občutek zasebnosti tudi pri delu v skupini sodelavcev. 


Tematske delavnice izvajam v svoji pisarni na Kančevi 4, v Ljubljani ali v vaših prostorih. 


Povpraševanje pošljite na katja.drobez@energe.si ali me pokličite na 031/388 101.
PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
BLOG
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.